dissabte, 21 de gener del 2012

Revetla i més


"Torrat i bullit" amb "Balladors de Lluc" animaren la festa i la nit de s'Arraval amb un bon grapat de balladors i santantoniers que dissabte dia 14 varen poder gaudir, un altre anys, del tradicional sant Antoni de Llucmajor. El germans Puigserver que continuen aplegant i divulgant la cultura popular nostrada varen seguir celebrant els seus deu anys d'actuacions com a grup amb velles i noves cançons que poguerem gaudir gràcies a la seva participació i col·laboració, mai prou agraïda. Els Balladors de Lluc continuaren la revetla fins passades les 11 del vespre, quan es realitzar el sorteig de productes de les botigues que participaren per la realització de l'organització.


No faltaren la batucada de Joves Bona-Ventura que amb ritme de ximbombada engrescaren a la plaça i feren sortir l'esbart dels Dimonis de Capocorb que cremaren la falla que s'havia fet enguany.
Encara no cansats no es pot acabar la festa sense glosar i cantar al so de la ximbomba les cançons, antigues i noves, de les quals la festa de sant Antoni n'és tradició, recordant les colcades que d'antigor es feien a Llucmajor durant el dia de sant Antoni, anant els glosadors per tot el poble amb la llengua ben afilada.

Visca sant Antoni, visca Mallorca i visca el català!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada